Asistenta la controale

Asistenta la controale, un serviciu oferit fara factura!

Unul dintre serviciile importante pe care le acoperim este acela de asistenta la controalele autoritatilor. Acesta este un serviciu pe care noi nu îl facturam, dupa cum nu facturam nici cercetarea accidentelor de munca.

Serviciile de protectia muncii pe care le ofera firma noastra urmaresc sa stabileasca un etalon de excelenta în domeniu, asadar partea de asistenta în protectia muncii pe care o garantam este tratata cu cea mai mare responsabilitate. În plus, firma de  protectia muncii Seatbelt Consulting are acoperire nationala si, mai mult, nu factureaza deplasarile consultantilor Seatbelt la punctele de lucru din tara. Fie ca aceste deplasari sunt pentru a oferi asistenta la controalele autoritatilor, fie ca sunt pentru inspectiile interne, pentru consultanta în protectia muncii  sau pentru alte activitati, ele nu vor necesita costuri suplimentare.

Specialistii care acorda asistenta la controalele autoritatilor

Consultanta de specialitate pe probleme de protectia muncii este o componenta esentiala pentru buna desfasurare a activitatii în cadrul unei firme, iar situatiile de risc, cum sunt controalele autoritatilor, necesita sprijinul sustinut al unor specialisti. Asistenta la controale oferita de firma noastra va asigura un climat relaxant si garantia ca orice potentiala neîntelegere poate fi cu usurinta demontata.

Specialistii nostri în chestiuni de  consultanta în protectia muncii au o formare  acreditata care îi recomanda pentru situatii ce necesita un  grad crescut de vigilenta, ca  si pentru contextele în care o comunicare eficienta este cruciala. Contactati-ne pentru a afla, în detaliu, algoritmul dupa care lucram, dar si recomandarile pe care le avem de la cei care ne-au fost clienti!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search