Consultanta protectia muncii

Consultanta avizata în probleme de protectia muncii

În portofoliul de oferte pe care le avansam este inclusa si consultanta în probleme de  protectia muncii. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu sugestii si propuneri în concordanta cu prevederile legale, adaptate la tipul companiei dumneavoastra.

Serviciile noastre de consultanta de specialitate în protectia muncii au ca scop stabilirea unui cadru optim de munca, în perfect acord cu legislatia în vigoare. Una dintre masurile pe care noi le propunem pentru implementarea normelor cerute vizeaza acordarea de stimulente si sanctiuni. Ele au scopul de a încuraja îndeplinirea atributiilor în domeniul  securitatii si sanatatii în munca De asemenea, tot sub regim de consultanta în probleme de protectia muncii, Seatbelt Consulting se angajeaza sa va propuna masuri de redresare a planului de prevenire si protectie a muncii, daca la controalele interne se constata deficiente.

Consiliere la semnarea contractelor cu alti angajatori

Mai mult,  în cadrul serviciilor de consultanta, va putem sugera clauze privitoare la securitatea si sanatatea în munca la încheierea de contracte cu alti angajatori. Munca specialistilor  nostri se bazeaza pe o cunoastere  în detaliu  a tuturor prevederile si reglementarilor pe care un angajator trebuie sa le respecte. Prin urmare, consultanta  pe care o oferim are ca fundament o citire avizata a legislatiei în vigoare. Corelând pachetul legislativ cu cerintele aparte ale fiecarei firme, va propunem atât consiliere de specialitate, cât si implementare a unui set complet de masuri  de prevenire si protectie a muncii, adaptat în fiecare detaliu profilului afacerii dumneavoastra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search