Prevenirea incendiilor

Prevenirea si stingerea incendiilor – o strategie construita pas cu pas

Prevenirea si stingerea incendiilor constituie un capitol deosebit de important  în cadrul procedurilor de  instructaj în protectia muncii. Lista de   servicii de protectia muncii pe care o propunem pe acest segment este, de aceea, conceputa în asa fel încât fiecare pas din procesul de prevenire si stingere a incendiilor sa fie parcurs corect si eficient.

Servicii de prevenirea si stingerea incendiilor

Punem la dispozitia clientului o întreaga strategie de prevenire si stingere a incendiilor, oferind de la simpla întocmire a regulamentului de ordine interioara privitor la aceste proceduri, la instructiuni specifice fiecarui loc de munca, în functie de profil si specific. Întocmim planuri de evacuare, planuri de actiune în caz de incendiu sau în caz de forta majora si, dupa caz, planuri pentru depozitarea marfurilor.

Serviciile de protectia muncii PSI va sunt puse la dispozitie în conformitate cu legislatia în vigoare privind  evaluarea riscurilor si normele de protectia muncii. Oferta noastra de consultanta în protectia muncii si de servicii în prevenirea si stingerea incendiilor include si asistenta gratuita în cadrul controalelor organelor abilitate pe linie de PSI. Va invitam sa consultati în detaliu pachetul nostru  de servicii de protectia muncii PSI, cu mentiunea ca ele pot fi adaptate la cerintele aparte ale companiei dumneavoastra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search