Protectia muncii Bucuresti

Un reper pe piata de servicii de protectia muncii în Bucuresti

Seatbelt Consulting îsi propune sa fixeze un etalon de excelenta între firmele care furnizeaza  servicii de protectia muncii în Bucuresti. Scopul nostru este de a oferi servicii de protectia muncii în Bucuresti si la punctele de lucru din tara îmbinând eficienta si rigurozitatea cu cerintele particulare ale fiecarui client.

Seatbelt Consulting se diferentiaza prin oferte concrete, care includ o serie de servicii gratuite si consultanta în protectia muncii. Clientilor nostri le oferim asistenta gratuita în cazul controalelor autoritatilor Inspectoratelor Teritoriale de Munca si ale Pompierilor. Asistenta noastra este garantata si ulterior, pentru realizarea masurilor dispuse.

Servicii integrate pentru sanatatea si protectia muncii în Bucuresti

Un alt punct forte este ca, în comparatie cu alte firme de protectia muncii din Bucuresti, noi oferim servicii compacte, complexe, dar  în acelasi timp, adaptabile. Împreuna cu partenerul nostru, clinicile Anima, furnizam clientilor din Bucuresti, dar si din provincie, servicii diversificate de medicina muncii, inclusiv posibilitatea unor abonamente medicale oferite de companii angajatilor.

Propunem, de asemenea,   servicii de protectia muncii PSI, de  evaluarea riscurilor, efectuam controale interne de  auditare si   sesiuni de instruire a personalului. Toate aceste domenii de expertiza în care noi propunem oferte performante, cu acoperire nationala fac din Seatbelt Consulting un jucator bine conectat si influent nu numai în raport cu firmele de protectia muncii din Bucuresti, ci si din teritoriu. Va invitam sa consultati în detaliu pachetul de servicii pe care vi-l propunem precum si  lista clientilor care au avut încredere în noi.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search