Protectia muncii PSI

Protectia muncii PSI, consultanta si servicii de top

Pe piata serviciilor de  protectia muncii din Bucuresti,  Seatbelt Consulting are o oferta completa si garanteaza inclusiv servicii si consultanta în protectia muncii PSI. Serviciile noastre se pliaza pe nevoile specifice ale clientului si acopera întreaga paleta de cerinte, de la întocmirea regulamentului de ordine interioara pentru prevenirea si stingerea incendiilor, pâna la  asistenta pe timpul controlului organelor abilitate pe linie de PSI.

Consultanta particularizata în protectia muncii PSI

Exhaustivitatea serviciilor pe care le oferim în Bucuresti ne plaseaza în prima linie a specialistilor în domeniu. Dintre serviciile profesioniste pe care vi le punem la dispozitie, consultanta particularizata în protectia muncii PSI, în functie de tipul de activitati pe care îl desfasurati, ocupa un statul aparte.  Evaluam riscurile de incendiu, întocmim planuri de depozitare a marfurilor, acolo unde este cazul, oferim instructiuni specifice de PSI pentru fiecare loc de munca si asiguram asistenta lunara PSI.

Asistenta particularizata de protectia muncii PSI

Lunar, Seatbelt Consulting va pune la dispozitie un pachet divers de servicii de protectia muncii  PSI si asistenta specializata. Participam efectiv la verificarea modului de aplicare a masurilor propuse în planul de prevenire, monitorizam functionarea echipamentelor specifice si, foarte important, participam la evenimentele deosebite care se pot ivi, inclusiv controale.

În Bucuresti, Seatbelt Consulting este un partener prompt, care garanteaza responsabilitate si siguranta. Va invitam sa consultati oferta noastra completa de  servicii protectia muncii PSI.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search