Sanatatea si securitatea muncii

Sanatatea si securitatea muncii – prioritati absolute

Sanatatea si securitatea muncii reprezinta un domeniu în care Seatbelt Consulting ofera servicii complete, necesare oricarui angajator. Securitatea si sanatatea în munca sunt vitale pentru orice lucrator, dar si pentru orice antreprenor responsabil, care vrea sa evite pierderi si sanctiuni. Seatbelt Consulting ofera o gama de servicii ajustabile unor nevoi cât mai diverse de servicii. Pe lânga servicii standard de protectia muncii, de evaluare a riscurilor si de prevenirea incendiilor, punem la dispozitia clientilor inclusiv  sesiuni de training în domeniul protectiei muncii.

Importanta securitatii în munca

O activitate care se desfasoara în conditii neconforme este o activitate nu doar penalizabila, ci si contraproductiva. Din acest motiv, Seatbelt Consulting a dezvoltat un pachet complet de servicii pentru optimizarea securitatii muncii. Sanatatea si securitatea muncii nu tin doar de norme care trebuie îndeplinite, ci de o viziune realista asupra oricarei activitati din sfera capitalului.

Securitate si sanatate în munca se învata

Profitul si bunul mers al oricarei activitati nu pot fi optimizate fara a îmbunatati securitatea si sanatatea în munca. Sesiunile de instructaj pe care le oferim comunica într-un mod interactiv, motivant si deloc plictisitor faptul ca sanatate si securitatea muncii sunt o investitie profitabila si folositoare tuturor. Trainerii nostri sunt toti absolventi de cursuri  acreditate de formatori si de cursuri de public speaking  desfasurate în sistem open, ceea ce garanteaza o buna relationare cu salariatii si o comunicare eficienta si performanta.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search