Securitatea muncii

Informare si instruire pentru securitatea muncii

Pentru ca securitatea muncii tine de standardele obligatorii ale oricarui loc de munca, angajatorul este responsabil cu asigurarea tuturor masurilor prevazute prin lege pentru a întâmpina normele în vigoare. Seatbelt Consulting, o firma de top  specializata în servicii de   protectia muncii, pune la dispozitie angajatorilor un pachet complex si adaptabil de solutii pentru  implementarea masurilor de  sanatate si securitate a muncii.

Instructiuni de securitate a muncii în cazuri extreme

Indiferent de domeniul dumneavoastra, Seatbelt Consulting va faciliteaza sesiuni de instruire de specialitate pentru a garanta securitatea muncii în spatiile în care va desfasurati activitatea. Între cele mai importante, mentionam instruirea la angajare, conducerea defensiva sau ergonomia la locul de munca. În urma instruirii puse în practica de trainerii nostri, angajatii vor primi instructiuni clare despre cum trebuie sa actioneze în caz de incendiu si cutremur sau despre cum sa foloseasca  echipamentele de lucru din cadrul firmei. Oferim, în acelasi timp, consultanta în ce priveste instruirea periodica si întocmim rapoarte în care monitorizam modul în care au fost implementate masurile de protectie si securitate a muncii.

Toate serviciile noastre de consultanta în protectia, sanatatea si securitatea muncii sunt livrate cu cea mai mare promptitudine si sunt flexibile,  în functie de nevoile si cerintele companiei dumneavoastra. Contactati-ne pentru o oferta personalizata si daca în doua luni nu veti fi multumiti de rezultate, va returnam banii.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search