Servicii protectia muncii

Servicii integrale de protectia muncii

Seatbelt Consulting are o pozitionare de top pe piata de servicii de protectia muncii si va pune la dispozitie un pachet compact de prestari. Oferim, de asemenea, consultanta în protectia muncii precum si servicii de protectia muncii PSI. Pe lânga o lista bogata de interventii pe care le onoram, va putem face o oferta particularizata, în functiile de specificul firmei dumneavoastra.

Oferta adaptabila de servicii de protectia muncii

Pe piata de servicii de protectia muncii din Bucuresti, Seatbelt Consulting  garanteaza gestionare si evaluari complete ale situatiei specifice fiecarei firme. În oferta noastra  de servicii de protectia muncii intra prestari indispensabile, cum sunt evaluarea riscurilor de accidentare si îmbolnavire profesionala, instruirea si testarea salariatilor, dar si asistenta la controalele Inspectoratelor Teritoriale de Munca si cercetarea accidentelor de munca. Va invitam sa consultati oferta noastra completa si sa ne solicitati pentru servicii de protectia muncii flexibile si adaptabile profilului firmei dumneavoastra.

Un atu pe care îl detinem, în comparatie cu alte firme de protectia muncii este ca, daca în doua luni nu sunteti multumiti de prestatia noastra sau nu creste gradul de conformare cu cerintele legale, va garantam ca primiti banii înapoi. Pachetul de consultanta în protectia muncii pe care vi-l propunem include si optiunea unor sesiuni de training specializat. Un alt avantaj îl reprezinta faptul ca clientii nostri au acces gratuit la o platforma de  instruire si testare online.

Apelati, asadar cu încredere la noi, daca prioritatea dumneavoastra este sa lucrati cu o firma de protectia muncii responsabila si deschisa catre nevoile dumneavoastra specifice.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search