Conform cerinţelor Regulamentului (UE) 679/2016, Seatbelt Consulting SRLare obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Va informam ca:

Accesarea acestei sectiuni reprezinta acordul dvs expres ca Seatbelt Consulting SRL sa utilizeze datele si informatiile dvs cu caracter personal in scopul de fi instruit la distanta prin intremediul aplicatiei e-learning;
Datele furnizate de catre dvs sunt folosite de noi în scopul evidentei efectuarii instruirii si testarii in domeniile de securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta pentru, precum si in scopul identificării nevoilor dvs de evaluarii cunostintelor cumulate in acest domeniu. Refuzul dumneavoastra de a comunica aceste date pune Seatbelt Consulting SRL si pe angajatorul dvs, în imposibilitatea de a va asigura fomarea profesionala obligatorie conform legii.
Seatbelt Consulting SRL prelucrează cu bună-credinţa şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automate şi neautomate.
La solicitarea dumneavoastra scrisă puteţi beneficia de dreptul de acces la datele personale şi de a nu fi supus unei decizii automate individuale, în condiţiile legislatiei europene si nationale in vigoare. De asemenea, aveţi dreptul de interventie, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastra personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, responsabilului cu prelucrarea datelor cu caracter personal domnului Neagu Bogdan la adresa de e-mail bogdan.neagu@seatbelt.ro . Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate catre terti decat in scopul indeplinirii obligatiilor legale ale Seatbelt Consulting SRL, daca va fi cazul. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislatia in vigoare pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, care v-au fost încălcate.
Datele furnizate de dvs vor fi pastrate in baza de date a Seatbelt Consulting SRL pe toata perioada derularii contractului de prestari servicii cu angajatorul, perioada in care veti avea acces la aplictie. Dupa aceasta perioada contul dumneavoastra va fi sters.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, sau vor suferi modificari ulterioare vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search