Audit conformitate cu cerintele legale

Servicii de audit pentru stabilirea conformitatii

Între serviciile de protectia muncii oferite de Seatbelt Consulting este inclus si auditul pentru stabilirea conformitatii cu cerintele legale. Legislatia care reglementeaza   protectia muncii  si  evaluarea riscurilor este cea care ghideaza strategiile si serviciile de protectia muncii pe care le propunem. Atentia cu care tratam fiecare procedura în parte  –  de la instruirea angajatilor, pâna la elaborarea întregii documentatii necesare desfasurarii activitatii de prevenire si protectie din cadrul firmelor  –  se manifesta pe întreaga durata a colaborarii. Astfel, clientilor nostri le efectuam controale interne periodice la locurile de munca si le livram rapoarte scrise în urma evaluarilor.

Rapoarte si audit în conformitate cu cerintele legale

Rapoartele pe care le întocmim în urma controalelor interne includ observatii punctuale în legatura cu posibile nereguli privitoare la respectarea normelor de protectia muncii. Rapoartele cuprind, totodata,  si o serie de sugestii care au ca scop  remedierea deficientele ce pot interveni. Toate aceste masuri sunt în conformitate cu alineatul 17 din art. 15 din HG 1425 / 2006 cu modificarile ulterioare. Periodic asiguram clientilor nostri audit pentru a stabili conformitatea cu reglementarile legale. Detalii concrete despre program si procedura puteti afla cu maxima rapiditate   contactându-ne .

Posibilitatea auditului pentru conformitatea cu cerintele legale este optiunea care rotunjeste pachetul de servicii de protectia muncii pe care Seatbelt Consulting vi-l pune la dispozitie si în care intra  servicii de protectia muncii PSI, evaluarea riscurilor si   instruirea angajatilor, toate adaptabile profilului companiei dumneavoastra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search